Buro Dirigo. Mensen maken merken.

Mensen maken merken. Sterke merken beginnen van binnenuit. Vanuit die overtuiging trainen en inspireren wij medewerkers. Omdat het altijd om mensen gaat.

Positionering en merkbouw

Sterke merken zijn helder in waar ze voor staan. Het bouwen van een sterk merk begint met positie kiezen. En dat begint weer met luisteren en observeren: naar jouw klanten, naar trends in de markt. Inzichten die we koppelen aan je unieke kracht. Zo leggen we de basis voor een sterk merk.

Positionering en merkbouw

Internal en employer branding

De krapte op de arbeidsmarkt neemt toe. Hoe blijf je een aantrekkelijke werkgever? Waarom zou jong talent bij jouw bedrijf aankloppen? Wij beantwoorden je vragen door met jouw internal én employer branding aan de slag gaan. Wat ons betreft gaan die twee samen. Van binnenuit werken aan zichtbaarheid buiten, een gezonde bedrijfscultuur en heldere interne communicatie – het zijn de basics van ieder aantrekkelijk bedrijf.

Internal en employer branding

Communicatiestrategie

If you don’t know where you’re going, any road will take you there. Wij kennen de weg in communicatieland. We scherpen je doelstellingen en stippelen de route er naartoe met jou uit. Wat is de kernboodschap? Welke middelen zetten we in? Onderweg blijven we betrokken en stellen we waar nodig bij.

Communicatiestrategie

Content marketing

De kunst van contentmarketing zit ‘m in het opbouwen van een vertrouwensband: mensen willen op je kunnen rekenen. Heldere formats bieden structuur en helpen om een verhaal to the point te brengen. Wij zijn goed in het opstellen van een contentstrategie die we vervolgens uitwerken in een concrete kalender. Ook houden we van contentcreatie. Wij maken verhalen en kiezen met zorg de vorm.

Content marketing

Trainingen

Zonder gedreven medewerkers geen sterk merk. Daarom trainen wij mensen. We vergroten hun betrokkenheid bij jouw bedrijf, wakkeren hun merkenthousiasme aan, laten ze ontdekken hoe ze efficiënter samenwerken en leren ze essentiële communicatieve vaardigheden. Want het zijn jouw mensen die je merk maken.

Trainingen