fbpx

7 vragen aan onze nieuwe projectmanagerVersterking voor ons team

Floor komt op een bijzonder moment binnen bij Buro Dirigo. Door de tweede lockdown was haar eerste kantoordag voorlopig ook meteen de laatste… Maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Uiteraard weerhield het ons er ook niet van om haar een paar prikkelende vragen voor te schotelen. Ze is enthousiast, een millenial en in existentialistisch opzicht nog zoekende. Maak kennis met onze nieuwe projectmanager in 7 vragen!

 

Wie ben je en waar kom je vandaan? En is dat ver lopen?

“Mijn naam is Floor en ik kom van het Groningse land. Dat is best ver lopen, maar gelukkig woon ik nu in het prachtige Haarlem en kan ik mijn huis nét niet zien vanaf mijn werkplek. Kruipafstand dus! Wie ik ben vind ik best een existentiële levensvraag, waar ik tot op heden nog geen sluitend antwoord op heb kunnen vinden. Een millennial in ieder geval, die net als veel generatiegenoten van reizen houdt en betekenisvol werk wil doen.”

 

Vertel ons iets over je achtergrond en hoe je die bij Buro Dirigo verwacht in te zetten

“Ik heb Communicatiewetenschappen gestudeerd in de mooiste studentenstad van Nederland: Groningen. Tijdens mijn studie en in mijn vorige baan ben ik veel in het buitenland geweest, in Canada, Noorwegen en Denemarken. Ik hou van afwisseling, steeds nieuwe dingen ontdekken en leren. Het werken bij Buro Dirigo leent zich daar uitstekend voor! Lezen en spelen met taal vind ik ook leuk. Daarnaast kan ik flauwe woordgrapjes en versprekingen erg waarderen. Soms komen daar de verrassendste ideeën uit voort! De regelneef zit ook wel in mij en ik vind het ‘t allerleukst om een evenement te organiseren en de rol van projectleider op me te nemen. Van een chaos een geheel maken: dat doe ik graag en goed.”

 

Welke kwaliteiten zou je verder willen ontwikkelen?

“In zijn algemeenheid vind ik het belangrijk om goed te luisteren en goede vragen te stellen, dit is denk ik iets waar je je hele carrière scherp op moet blijven. Specifieker zou ik zeggen: ik ben goed in het bewaken van het eigenlijke punt van een vergadering en wil dan ook knopen doorhakken. Maar soms kan het ook lonen om wat langer samen na te denken en te praten. Die keuze goed aanvoelen is voor mij een interessant ontwikkelpunt.”

 

Als je nog één reis zou mogen maken, waar zou die dan heen gaan?

Ik zou graag een keer naar Alaska willen! Ik ben dol op de winter en schaatsen, maar ben nog nooit op wintersport geweest. In Alaska zou ik dan alles in 1 willen doen: wildlife spotten, sneeuwschoenwandelen, langlaufen, skiën, gletsjers beklimmen, kajakken, mij aan het noorderlicht vergapen, etc. En dan ’s avonds buiten de jacuzzi in en sneeuwengeltjes maken.

 

Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

“Dat vind ik moeilijk te zeggen omdat ik het liefst zou willen dat elke dag anders is. Mijn ideale werkweek is dus bijvoorbeeld op maandag op kantoor met collega’s brainstormen, op dinsdag op pad voor een afspraak bij de klant met een lekkere zakenlunch, op woensdag een dagje thuiswerken in alle comfort, op donderdag een evenement met een gezellige afsluitende borrel en op vrijdag nog even de administratie bijwerken. En de week daarna weer allerlei andere klussen.”

 

Je MOET kiezen: LinkedIn, Facebook of Instagram?

“Vind ik geen moeilijke keuze eigenlijk! Ik kijk elke dag wel op LinkedIn en vind het heel boeiend om te zien en lezen wat mensen allemaal doen in hun werk. Zo fascinerend hoeveel verschillende banen er bestaan! Ik leer veel van inspirerende cases van vakgenoten, kom regelmatig interessante webinars of artikelen tegen en ik vind het stiekem heel leuk dat je kunt zien wie jouw profiel heeft bekeken…”

 

Wat doe je verder naast je werk?

“Ik ben al een paar jaar vrijwilliger bij Patronaat, het poppodium van Haarlem, waar ik met veel plezier een biertje tap voor alle concertbezoekers. Leuke bonus is dat ik zelf ook toegang heb tot alle concerten, dus ik heb al veel leuke bandjes ontdekt hier. Ik heb een hart voor de horeca en kan er echt van genieten om een avondje fysiek hard te werken in plaats van mentaal. Sinds kort doe ik ook aan boulderen en ik probeer regelmatig hard te lopen. Dat lukt de ene week beter dan de andere. Mijn gezellige eetclub zorgt voor een natuurlijk evenwicht met deze sportieve activiteiten.”

 

Ook met Floor je merk tot grote hoogte boulderen? Laat even van je horen!


Reacties zijn gesloten.

Floor Bregman
Projectmanager