fbpx

Welkom bij Dirigo: MartineNieuw gezicht.

Sinds een week hebben we een nieuw gezicht op kantoor: Martine. Hoog tijd om haar wat beter te leren kennen!

Wat breng je in het team?
Vrolijkheid en chocola. Verder brede ervaring in de communicatie: van beleid & advies tot strategic storytelling. Van magazines maken tot perscontact en een jaarverslag coördineren. Ik ben het meest in m’n element met stiften bij een whiteboard. En dan een visie schetsen, liefst zo beeldend mogelijk. Die plannen mogen niet in de la komen, ze moeten gaan leven! Vóór deze baan werkte ik zes jaar aan de andere kant, namelijk als communicatieadviseur bij een organisatie. Die ervaring gaat me zeker helpen goed af te stemmen met onze klanten.

Wat valt je op aan Buro Dirigo?
Iedereen is enorm toegewijd. De concentratie op kantoor is heel hoog. Nu ook: ik hoor de koffiepot hard pruttelen en de toetsenborden zachtjes klepperen, heerlijk! Ik geniet erg van de ‘vibe’ hier: elke dag kunnen er nieuwe opdrachten of pitches op ons pad komen. In de eerste week merkte ik ook al dat het wel goed zit met de spirit hier. Geen idee is te gek en iedereen staat positief in het leven. Een soort ‘can do’ mentaliteit. Ook valt me op dat we erg gek zijn op de kleur geel.

Wanneer heb je een goede werkdag?
Een volle werkdag = de beste werkdag. Het liefst tik ik in de ochtend een paar concrete zaken af, kop koffie erbij en gáán. Idealiter belt er tussendoor wel even een nieuwe klant, waarmee we meteen een kennismaking inplannen. Lunchen met geitenkaas-bietsalade, daar kan ik ook wel aan wennen. Dan moet er ’s middags natuurlijk gebrainstormd worden. Eén en ander gaan we erna meteen visueel vertalen. Potje tafelvoetbal winnen (een mens mag dromen). Misschien nog een briljant plan bedenken en dan als afsluiter een borrel bij een klant.

Wat doe je naast je werk?
Leuke dingen doen met m’n man en jonge kinderen! Op zaterdag wil ik nog wel eens helemaal uitpakken met een uitgebreid diner voor vrienden. Dan ga ik experimenteren met nieuwe gerechten, vaak geïnspireerd op Italië en Nigella’s cookbooks. Ik hou ook van lezen en zit bij een boekenclub. Sporten in het park, als het even kan. En lekker opruimen en ons huis gezellig maken. Nu tegen Kerst haal ik bijvoorbeeld een enorme berg eucalyptus en stop daar van die grote rode amarillussen tussen. Dit staat dan een paar weken op de eettafel te schitteren.

Omschrijf jezelf in 15 woorden
Enthousiast, vriendelijk en strategisch. Oog voor de ander. Bevlogen idealist, die van mooie dingen houdt.

Borrelen met Martine? Kom langs of nodig haar uit!


Reacties zijn gesloten.