Welkom bij Dirigo: Lukas.Onze nieuwste aanwinst.

Misschien heb je ‘m al gesproken of met ‘m samengewerkt: onze nieuwste aanwinst Lukas.
Hij houdt van voetbal en salsadansen. Bij Dirigo blinkt hij uit in sportieve en swingende concepten.

Wat kunnen we van jou verwachten bij Buro Dirigo?

Kijk, dat is een lekker brede vraag. Ik zoek graag de grens op. Nieuwe middelen, nieuwe manieren om een verhaal over te brengen, dán neem je mensen mee. Dit kan door beeld, geluid, online, interactie of juist een interessante mix van media. O, en behalve hard werken ook iets met humor en gezelligheid. Leuk man.

Waar ligt je kracht en waarin wil je je specialiseren/ontwikkelen?

Mijn achtergrond ligt in de informatiekunde, met interactieve film en applicaties. Daarnaast heb ik in verschillende film- en theaterprojecten veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van concepten en storytelling. Bij Dirigo zoek ik daar de uitdaging: sterke concepten en innovatief zijn in de middelen die we gebruiken in campagnes.

Wanneer heb jij een goede werkdag?

Ik heb een goede werkdag wanneer een klant enthousiast is over een concept, wanneer Annemarie een van haar legendarische typetjes doet en wanneer ik win met tafelvoetbal.

Waar ga je je komende maand op richten? Aan welke projecten ga je werken?

Momenteel werk ik hoofdzakelijk aan een groot project voor Rijkswaterstaat en ben ik bezig met een nieuwe naam en branding voor een basisschool.

Wat doe je naast je werk?

Ik voetbal bij de helden van Vlug en Vaardig 3, waarmee we lekker op kampioenskoers zijn. Daarnaast doe ik graag een salsadansje of een borrel op een leuke locatie in Amsterdam. Op de overige dagen kan ik me prima vermaken met een leuke serie op de bank of met vrienden in een café.

Maak jij Lukas zijn dag? Daag hem uit voor een potje tafelvoetbal.

Lukas Hulsbergen
Adviseur, projectmanager

+31 23 5310000
lukas@dirigo.nl