Trainingsburo Dirigo.EscapeTraining.

Vanaf € 300
4 - 7 personen

We weten het allemaal: samen kom je verder. Maar voor een topteam is meer nodig dan kwalitatief goede professionals. Hoe zorg je voor een optimale samenwerking? Kent iedereen zijn rol? Communiceer je helder? In onze escape room trainingen ontdek je wat er nodig is om van jullie team een topteam te maken.

Een teambuildingstraject kan veel voor je team veranderen. Beter inzicht in elkaars gedrag- en communicatiestijlen versoepelt de samenwerking en geeft inzicht in drijfveren en veranderkracht. Vooral in tijden van stress, werkdruk of veranderingen is het lastig om goed samen te werken en positief te blijven. We bieden een dagprogramma (EscapeTeamTraining) en een light variant (Escape & leer direct). In beide programma’s maken we de koppeling van het spel in de escape room naar situaties op de werkvloer. Tijdens het dagprogramma gaan we verder de diepte in aan de hand van 2 methodieken; 7Life (gericht op communicatiestijlen) of DISC (gericht op gedragsstijlen).

Wil je als team nog beter presteren en fun combineren met inhoud? Boek dan een EscapeTraining of neem contact op voor meer informatie.

Escape & leer direct
Heb je wel eens een escape room gedaan? Mensen zijn er uit hun comfortzone en dat zorgt er in de meeste gevallen voor dat ze puur gaan communiceren, vanuit hun natuurlijke stijl. Een ideale situatie voor een trainer om mee te kijken en te analyseren. Waar gaat jullie samenwerking goed en waar laten jullie kansen liggen?

Het gaat in de analyse niet om goed of fout. De feedback is gericht op het vergroten van effectiviteit en plezier. Je leert waar jullie team sterk in is en ontdekt wat er nodig is om een (nog) sterker team te worden! De Haarlemse lijsttrekkers namen de proef op de som en gaven ook elkaar feedback.

Met plezier optimaal leren samenwerken? Boek dan deze escape room voor een teamuitje met inhoud!

De training vindt plaats bij Escape Haarlem, een uitdagende, historische escape room in het centrum van Haarlem.

Duur: +/-2 uur
Prijs: vanaf € 300 (bij 4 personen)

EscapeTeamTraining
Een dag lang focussen op je team, met als resultaat een team waarin iedereen elkaar (nog) beter kent èn veel plezier heeft gehad? Tijdens de EscapeTeamTraining brengen we volgens de methodiek van 7Life (gericht op communicatiestijlen) of DISC (gericht op gedragsstijlen) de voorkeursstijlen van alle teamleden in kaart. Vervolgens gaan jullie de escape room in, de praktijktest!
Wat gebeurde er in die escape room en waarom? Na afloop bekijken we leerzame fragmenten en bespreken we de communicatie en gedrag stijlen en persoonlijke voorkeuren. Niet alleen begrijp je beter hoe je communiceert, de communicatiescan geeft ook inzicht in je gedrag onder stress en hoe je met feedback omgaat. Het laat je drijfveren en connectie met anderen zien en geeft inzicht in je veranderkracht. Niet alleen van jezelf, je leert het ook bij je collega’s herkennen.

De training vindt plaats bij Escape Haarlem, een uitdagende, historische escape room in het centrum van Haarlem.

Duur: een dag
Prijs: vanaf € 1.125 (bij 4 personen)

Bekijk ons werk inEscapeTraining