fbpx

Zo hou je je mensen betrokken.

Workshop Internal branding | Webinar aanbieding

Voor sommigen begint het thuiswerken te wennen, voor de meesten blijft het een uitdaging. Maar voor iedereen geldt: we missen onze collega’s én de connectie met het hele bedrijf. Hoe houd je je mensen warm betrokken? Als je deze uitdaging herkent, willen wij je graag op ideeën brengen en helpen die om te zetten in concrete acties. Voor betere interne samenwerking en een groot team-enthousiasme. Voor alle deelnemers aan de webinar hebben we een speciale editie van onze Internal Branding Workshop.

Nieuwsgierig wat dit voor jouw team kan doen? Lees snel verder of vraag direct jouw workshop aan!

Direct aanvragen Bel ons

Wat brengt de workshop Internal Branding je?

Tijdens het webinar hebben we de basis gelegd en je verteld over de basisvoorwaarden om aan internal branding te werken. Bij de workshop frissen we dit nog even op, ook voor je andere collega’s. We laten je tijdens de workshop een aantal recente inspirerende voorbeelden zien: hoe gaan andere organisaties en bedrijven integer en warm om met hun medewerkers? Tips & tops uit de praktijk die voor ‘aha-momenten’ zorgen. Zo boren we jullie eigen creativiteit aan.

In deel 2 gaan we aan de slag met jullie situatie. Met interactieve werkvormen scheppen we eerst ruimte om jullie top 3 interne uitdagingen in kaart te brengen. Met een goede voorbereiding, kunnen we snel tot de kern komen.

Hier kijken we per uitdaging naar:

1) Hart

Wat wil je dat medewerkers hierover denken? Laat ze voelen waar jullie gezamenlijk voor staan en stimuleer ze om hierover met elkaar in gesprek te gaan en het uit te stralen naar klanten.

2) Hoofd

Wat wil je dat medewerkers erbij voelen? Laat ze nadenken over wat ze van het merk en hun positie in de organisatie vinden. En help ze om zelf op ideeën te komen hoe ze optimaal vanuit de merkgedachte kunnen werken.

3) Handen

Wat wil je dat medewerkers ermee doen? Maak het praktisch en faciliteer ze om in hun werk van alledag de waarden van jullie bedrijf om te zetten in concrete normen. Dan gaat de buitenwereld de eigenheid herkennen en worden beloftes daadwerkelijk waargemaakt.

Concreet, coronaproof én een energieboost

De workshop Internal branding is precies wat jullie nodig hebben om je internal branding op stoom te krijgen. Hier zijn drie goede redenen om deze onmisbare ochtend direct aan te vragen;

  • Concreet – na afloop heb je een shortlist in handen van de meest kansrijke acties – voor hoofd, hart en handen.
  • Coronaproof – zowel online als offline mogelijk
  • Energieboost – deze workshop is er ook jou/jullie zelf. We kunnen allemaal wel wat extra energie en enthousiasme gebruiken!

Twijfel je nog of de workshop iets voor jou en je team is? Gebruik dan ook het onderstaande formulier om je vragen te stellen, we denken graag met je mee!

Direct aanvragen Bel ons

Aanvragen workshop Internal branding | Webinar aanbieding

  • Duur: 9.15-12.30 uur via Teams of bij jullie op locatie
  • Bedoeld voor: 3-15 medewerkers marketing, communicatie en/of HR, die samen willen optrekken in het warm betrokken houden van hun mensen deze winter
  • Trainers: Alisa Post en één van onze communicatieadviseurs
  • Investering: nu voor slechts 495 euro (ex btw) per dagdeel, als je geregistreerd was voor de webinar.